În procesul de pregătire a unghiei, etapă esențială pentru o manichiură cu adevărat rezistentă, ustensilele folosite joacă un rol foarte important, mai mare poate decât al produselor.

Îndepărtarea materialelor, mătuirea unghiei, stilizarea cuticulei, nivelarea patului unghial, toate aceste detalii influențează rezultatul final și, pentru a putea fi realizate în conformitate cu standarde înalte de calitate și siguranță, ai nevoie de o pilă electrică profesională, cu diverși biți interschimbabili. Alege din gama de freze electrice pentru unghii de la Creative Nails!

Ce este freza electrică?

Odată cu dezvoltarea tot mai rapidă a domeniului manichiurii, a trendurilor tot mai complexe și a standardelor stricte de calitate pe care, în mare, clientele le-au setat, a fost nevoie de găsirea unei soluții care să faciliteze munca de pregătire a unghiei.

Frezele electrice încorporează rolurile mai multor ustensile de bază utilizate în manichiură, de la bile și buffere, la bețișoare și forfecuțe de cuticule.

Vorbim așadar de un dispozitiv electric care, prin mișcări de rotație la intensități variate, reușește să realizeze proceduri esențiale de bază în pregătirea unghiei într-un timp mult mai scurt.

Îndepărtează gelul, oja permanentă sau alte materiale de lucru

Freza electrică este acel mecanism cu ajutorul căruia poți să cureți eficient și rapid unghia de produsele folosite la manichiura precedentă, fără prea mult efort, rezultând o suprafață fină și uniformă, perfectă pentru a aplica noi produse.

Șlefuiește și pregătește unghia naturală

Atât timp cât sunt folosite cu grijă, frezele electrice pot fi utilizate și pe unghia naturală pentru a-i îndepărta luciul și a-i spori aderența pentru materialele ce urmează a fi aplicate. Mătuiește și nivelează perfect suprafața, fără să afecteze țesutul.

Îndepărtează cuticula într-un mod mai delicat

Acest dispozitiv este ideal și pentru a desprinde cuticula de pe patul unghial și a o curăța perfect, fără a o tăia, reducând riscul de accidentare.

Este foarte eficientă și în raport cu pielea foarte tare sau uscată, ajutând la conturarea unui rezultat aproape de perfecțiune.

Te ajută să dai formă unghiei

Poți utiliza frezele electrice și în locul pilei clasice, pentru a modela și da formă unghiei, într-un timp mult mai scurt.

Atât timp cât capătul este din materialul potrivit și viteza de rotire este adaptată, pot fi folosite în condiții de maximă siguranță.

Ce tip de freză să alegi?

Ceramică, safir sau titan – cum știi ce fel de freză să alegi pentru a te asigura că te ajută să realizezi toate procedurile de care ai nevoie?

Răspunsul este foarte simplu: trebuie să cunoști argumentele pro și contra pentru fiecare dintre acestea, iar ulterior îți va fi foarte ușor să te oprești la varianta ideală pentru tine.

Creative Nails îți pune la dispoziție mai multe opțiuni din fiecare categorie și te ajută să te decizi către care să te orientezi pentru a-ți îmbunătăți serviciile, Pila Electrică de Unghii, Marathon M3 Champion, 35000 RPM, Mandrina H37SP fiind una dintre opțiunile care bifează majoritatea punctelor forte ce urmează a fi enumerate.

Freza de safir este cea mai delicată dintre toate, fiind potrivită pentru a lucra perioade îndelungate asupra pielii și a cuticulei, fără să o rănească. Cu toate acestea, este prea fină pentru a putea îndepărta gelul de pe unghii și are o durată de viață redusă.

Frezele din titan au poate cea mai mare duritate, reușind să îndepărteze cu succes orice material în doar câteva secunde. Prețul este puțin mai ridicat, însă se justifică prin performanță ridicată și durată mare de viață.

Frezele ceramice demonstrează o eficacitate ridicată, fiind confortabil de lucrat cu ele, având o durată de viață ridicată și, totodată, acționând foarte delicat asupra țesuturilor, singurul dezavantaj fiind prețul foarte mare.

Cumpără de la Creative Nails freza potrivită nevoilor tale și obține manichiuri și mai spectaculoase în timp record!

Write A Comment