Un mediu de lucru sigur este unul propice dezvoltării și obținerii rezultatelor mult dorite însă, dincolo de respectarea măsurilor de siguranță impuse și asigurarea echipamentelor de protecție necesare, pregătirea individuală a angajaților este la fel de importantă.

Asigură-te că fiecare membru al echipei tale își cunoaște responsabilitatea în cazul unei situații de urgență și că știe cum ar putea să reprezinte un suport real pentru colegii săi aflați în pericol prin susținerea unui curs de prim ajutor cu Outstand.

Sunt cursurile de prim ajutor obligatorii?

Articolul 10 din legea 319/2006 a Securității și Sănătății în Muncă spune că pregătirea conformă a personalului pentru a acționa în cazul situațiilor de urgentă este esențială și obligatorie pentru a putea evita eventuale tragedii.

Există un proces predefinit prin care persoane desemnate trebuie să treacă spre a se considera că a asimilat toate cunoștințele necesare în acest sens și, pentru a simplifica demersul, Outstand vine în ajutor cu servicii specializate de instruire online.

Cum se desfășoară un curs de prim ajutor la Outstand?

Cursurile Outstand sunt dezvoltate și predate de un medic specialist și include totalitatea informațiilor și demonstrațiilor practice de care este nevoie pentru o pregătire completă în acest sens.

Datorită aplicației online, persoana desemnată spre a parcurge acest curs o va putea face în propriul ritm, oriunde și oricând este dispus să învețe, urmând să fie expusă unor sesiuni de verificare a cunoștințelor asimilate.

Flexibilitatea, libertatea de decizie, acuratețea informațiilor, dar și armonia prin care teoria se îmbină cu practica, fac ca aceste cursuri să fie cât se poate de eficiente și ușor de finalizat.

curs prim ajutor Outstand

Care sunt procedurile de prim ajutor pe care orice angajat trebuie să le cunoască?

Primul ajutor cuprinde totalitatea procedurilor care trebuie efectuate în cazul în care o persoană se află în pericol. În această categorie intră toate măsurile ce sunt necesare în cazul unei situații de criză, de la aplicarea unui bandaj, la stabilirea poziției de siguranță, efectuarea manevrei Heimlich, compresia toracică, RCR și multe altele, adaptate în funcție de gravitatea situațiilor.

Existența unui angajat bine pregătit în acest sens poate salva timp și vieți până la momentul la care sosesc autoritățile la fața locului.

Ce avantaje îți conferă colaborarea cu Outstand?

Există multiple metode prin intermediul cărora personalul se poate pregăti pentru a acorda primul ajutor atunci când situația o cere. Outstand Safety Solutions a dezvoltat însă un program diferit pentru a facilita instruirea tuturor celor cărora le este desemnată această responsabilitate.

Vorbim de o aplicație online bine documentată care include atât partea de pregătire, cât și pe cea de verificare a cunoștințelor, în așa fel încât angajații să aibă posibilitatea să învețe de oriunde, oricând au timp și chef.

Pe de altă parte, Outstand îți oferă și diplomă de finalizare a acestui curs, care îți atestă instruirea și totodată ajută la intrarea companiei în normele legale. Orice societate cu angajați are obligația de a avea cel puțin o persoană responsabilă cu acordarea primului ajutor în caz de urgență. Numărul însă este direct proporțional cu cel al angajaților, ceea ce înseamnă că în cazul companiilor cu un volum mare de personal, va fi nevoie să asiguri cursuri de pregătire pentru mai mulți dintre aceștia.

Nu în ultimul rând, colaborarea cu Outstand este foarte rentabilă și sub aspect financiar pentru că toate costurile se stabilesc se baza unei oferte în funcție de propriile nevoi. Pentru început vei beneficia de o sesiune de consultanță al cărei principal scop este de a te ajuta să optezi pentru cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

Ai grijă de siguranța și sănătatea angajaților tăi cu Outstand Safety Solutions!

Write A Comment