Administrarea de ozon în organismul uman prin diferite căi a devenit o soluție tot mai des utilizată ca soluție de tratament în combaterea sau ameliorarea diverselor afecțiuni. Acest lucru a venit ca urmare a sutelor de studii efectuate vizând efectul pozitiv pe care ozonul îl poate avea asupra sănătății generale.

Astăzi, în funcție de nevoile și problemele pacientului, administrarea se poate face atât prin injectare ori prin infiltrare prin diferite orificii, rezultatele benefice putând fi observate imediat. Vino la Quantica 720 dacă îți dorești să beneficiezi de tratament prin insuflatii nazale cu ozon!

Ce sunt insuflațiile nazale cu ozon?

Insuflațiile cu ozon vizează administrarea unei cantități controlate de ozon în organism prin diverse cavități sau orificii.

Insuflațiile nazale reprezintă una dintre cele mai rapide metode existente, fiind necesară introducerea unei sonde în nas, prin care ozonul este direcționat în corp în doar câteva secunde, fiind o metodă rapidă și eficientă în ameliorarea diverselor afecțiuni specifice, dar și de sporire a fluxului de oxigen la nivelul zonei vizate.

Ce beneficii are această procedură pentru pacienți?

Insuflațiile cu ozon sunt văzute ca fiind metode de tratament adjuvant în combaterea diverselor afecțiuni specifice, dar și pentru îmbunătățirea funcțiilor organismului.

Infecțiile pot fi eliminate, problemele aparatului respirator remediate, afecțiunile dermatologice sunt de asemenea combătute cu ajutorul introducerii unei cantități specifice de ozon în organism. 

Ce afecțiuni pot fi tratate prin insuflații nazale cu ozon?

Insuflațiile nazale cu ozon se recomandă în principal în tratarea problemelor din sfera ORL, cum ar fi  rinite, sinuzite, otite acute sau cronice.

Totodată, utilizarea acestei terapii în momentele în care un pacient suferă de gripă sau răceală, grăbește vindecarea și ajută la combaterea eventualelor complicații ce ar putea apărea pe parcursul bolii.

Deși administrarea ozonului nu îndepărtează propriu-zis problema, este o soluție de ameliorare a simptomelor și, utilizată în combinație cu alte metode convenționale de tratament, grăbește procesul natural de vindecare.

Sunt insuflațiile nazale cu ozon inconfortabile pentru pacienți?

Dat fiind faptul că vorbim de o procedură foarte rapidă și minim invazivă, insuflațiile cu ozon pot produce doar un mic disconfort pentru unii pacienți, în timp ce pentru alții nu există nici măcar acesta.

Persoanele cu o sensibilitate nazală ridicată pot tolera mai puțin introducerea sondei pe căile nazale, însă dat fiind timpul redus de acționare, este puțin probabil ca procedura în sine să fie dificilă. 

Unde te poți programa pentru o ședință de ozonoterapie?

Clinica Quantica 720 oferă o gamă largă de servicii de medicină integrativă, printre care și toate opțiunile de insuflații cu ozon.

Pentru a beneficia de oricare dintre acestea trebuie doar să accesezi site-ul clinicii și să completezi formularul de programare cu datele solicitate.

Vei putea menționa data și ora la care îți dorești să te prezinți la clinică, precum și alte observații pe care consideri că medicii trebuie să le cunoască înainte de a efectua aceste proceduri.

Beneficiază de ofertele speciale pentru insuflații cu ozon la Quantica 720

Prețurile pentru insuflații nazale cu ozon sunt foarte accesibile pentru ca orice pacient care are nevoie de o astfel de intervenție să o poată efectua fără probleme.

Cu toate acestea, pentru a contura un tratament și mai eficient pe o perioadă mai lungă de timp, Quantica 720 a dezvoltat pachete speciale compuse din: 

  • ședință de ozonoterapie, plus cinci ședințe autohemo majoră ozon la 990 lei, plus TVA;
  • două ședințe ozonoterapie, plus cinci insuflații rectale/vaginale/autohemo minoră, plus cinci injecții intramusculare/ 5 insuflații nazale pentru 990 lei, plus TVA;
  • Trei ședințe de ozonoterapie, plus cinci insuflații rectale/vaginale/autohemo minoră, pentru 550 de lei, plus TVA.

Fă o vizită la Quantica 720 pentru a descoperi o soluție adjuvantă de tratament pentru afecțiunile din sfera ORL!

Write A Comment