Siguranța financiară reprezintă cel mai important factor pentru a garanta succesul pe piață al unei companii, indiferent de domeniul de activitate al acesteia. În momentul în care legislația în vigoare pune bețe în roate întreprinderilor mici și microîntreprinderilor, iar instituțiile bancare impun condiții stricte pentru a oferi ajutor, antreprenorii sunt descurajați, lucru care, pe termen lung, poate conduce la deteriorarea semnificativă a economiei naționale. Pentru ca acest lucru să fie evitat și pentru ca orice afacere să poată avea parte de un curs normal, există solutiile de finantare Omnicredit!

Ce servicii de finanțare oferă Omnicredit?

Omnicredit este prima platformă fintech de microfinanțare din România care în prezent oferă acces tuturor întreprinderilor la patru pachete special destinate persoanelor juridice:

Factoring

Finanțarea de tip factoring se adresează companiilor care emit facturi în schimbul serviciilor pe care le prestează și care sunt condiționate de o perioadă de scadență pentru a încasa suma aferentă. În acest caz factorul, Omnicredit, se angajează să ofere suma aferentă facturilor la termen, urmând ca aceasta să fie înapoiată, după cele 30-120 de zile de scadență, direct de către clientul companiei beneficiare.

Scontare

Serviciile de scontare sunt similare ca principiu de funcționare cu factoringul, diferența fiind faptul că acestea au fost dezvoltate pentru firmele și companiile care lucrează cu instrumente de plată. În acest caz, Omnicredit oferă contravaloarea CEC-urilor și biletelor la ordin emise înainte de expirarea termenelor de scadență ale acestora.

Microcreditare

Omnicredit oferă și finanțare directă, nebancară, pentru implementarea ideilor de dezvoltare a afacerii, pentru achitarea plăților restante sau pentru destinații mixte. Poți accesa sume de până la 250.000 de lei, pe o perioadă de maxim 12 luni pentru a acoperi lipsurile financiare care te împiedică să îți atingi obiectivele. Singura condiție pentru a putea beneficia de un astfel de ajutor este să poți demonstra că firma ta a desfășurat activitate economică în ultimele trei luni.

Credite pentru plata furnizorilor

A patra și ultima formă de finanțare dezvoltată de Omnicredit pentru persoanele juridice sunt creditele pe care le poți folosi doar pentru a achita la timp furnizorii. Acestea sunt ideale pentru situațiile în care nu îți poți onora comenzile din cauză că nu ai acces la resursele necesare pentru a putea achita materiile prime sau mâna de lucru. Pentru a accesa un astfel de credit trebuie să oferi spre analiză contractele încheiate sau comenzile în curs de procesare și să ai activitate de minim trei luni.

De ce să alegi colaborarea cu Omnicredit?

Omnicredit a apărut din dorința de a susține motorul economiei în România, microîntreprinderile și întreprinderile mici. Cu o echipă formată din specialiști cu peste 15 ani de experiență în domeniul financiar-bancar, Omnicredit cunoaște care sunt lacunele existente la acest nivel și, prin serviciile dezvoltate, vrea să le remedieze și să susțină toate afacerile care întâmpină dificultăți în procesul de dezvoltare.

Rapide, simplu de accesat și cu comisioane minime, serviciile de finanțare de la Omnicredit sunt aplicabile într-o mulțime de situații, adaptabile și versatile, în așa fel încât să poată fi un ajutor sigur pentru toate categoriile de antreprenori.

În cazul în care unul sau mai multe dintre serviciile dezvoltate de Omnicredit se dovedesc a fi soluțiile ideale pentru problemele afacerii tale, tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de acestea este să intri pe site și să îți creezi cont, ca mai apoi să transmiți o solicitare de finanțare prin completarea formularului dat. Analiza cererii tale durează doar câteva ore, după care vei primi decizia care, dacă este pozitivă, îți garantează efectuarea viramentelor aferente cel târziu în decursul următoarei zile lucrătoare.

Obține o mai bună gestionare a bugetului afacerii tale cu ajutorul serviciilor de finanțare de la Omnicredit!

Write A Comment