Fiul cel mai mare al lui Alain Delon, Anthony, a facut declaratii despre dezbinarea din cadrul familiei sale, subliniind că situația nu este legată de o dispută legată de moștenire, conform celor raportate de BFM TV.

„Doresc să încep prin a lichida o situație controversată.” Anthony Delon, care în această săptămână a învinuit-o în Paris Match pe sora sa vitregă Anouchka de influențarea lui Alain, tatăl lor, ale cărui condiții de sănătate sunt pe cale de deteriorare, intenționează să fie „deschis” și să „exprime adevăruri” legate de dificultățile ce afectează structura familiei lor.

Aș dori să exprim lucrurile exact așa cum sunt – adevărul, a subliniat vineri fiul cel mare al iconului cinematografiei franceze. „Vreau să explic motivul pentru care există acest conflict în prezent. Nu este o chestiune legată de moștenire sau de succesiune.”

„Toate aceste conversații despre finanțe, moșteniri, toate aceste conjeturi, îmi provoacă o stare de lehamite”, afirmă Anthony Delon. „Deoarece nu despre aceasta este esența problemei. Nu doresc – chiar dacă îl respect profund pe Johnny – să fiu corelat cu Johnny, Bettencourt sau orice altă persoană”. El a subliniat: „Moștenirea este deja determinată”.

Pentru Anthony Delon, disputa cu sora sa vitregă este legată de hotărârea privind permisiunea pentru tatăl lor să locuiască sau nu în propriul său domiciliu din Douchy, situat în zona Loiret, loc unde își dorește să-și petreacă ultimele momente ale vieții.


„A depus eforturi toată viața sa și este îndreptățit să aleagă locul în care dorește să își petreacă ultimele zile,” afirmă el, înainte de a continua: „Fratele meu și cu mine dorim ca voința tatălui nostru să fie onorată. Tatăl nostru a edificat această locuință alături de Mireille (Darc) acum patruzeci de ani. Douchy este căminul său. Îşi dorește să își trăiască finalul zilelor în Douchy.”

„Sora mea intenționează să-l readucă în Elveția pentru a fi alături de el”, a spus el, acuzând „o reținere”.

„Nu. Dacă dorește să fie lângă tatăl meu, tot ce are de făcut este să vină la Douchy. În ultimele trei săptămâni, cu excepția nopții de Revelion, ea nu a fost prezentă. A apărut doar în ajunul Anului Nou. Și-a luat o fotografie cu ziarul (a încărcat pe Instagram o poză în care apare alături de Alain Delon, citind Le JDD, pentru notă) pentru a demonstra că a fost acolo.”

Conform spuselor lui Anthony Delon, Anouchka Delon ar vrea să-l „repatrieze” pe tatăl lor în Elveţia „deoarece îi îngrijorează faptul că tatăl meu va fi considerat ca fiind cetăţean francez”. „De la 3 iulie, de când i s-a făcut operaţia, tatăl meu se găseşte în Franţa. Acest lucru îi nelinişteşte, pentru că în cazul în care va fi considerat cetăţean francez, va exista un impozit enorm. Să plătească impozite după moarte, (tatăl meu) nu are niciun interes (…) Dar pentru ei, contează”.

„Șocat de dezastrul din mass-media”

Doresc să încep prin a lichida o situație controversată - Anthony Delon

Familia lui Alain Delon este implicată într-un conflict de câteva zile. Joi, celebrul actor a declarat că va face o plângere penală împotriva fiului său, Anthony, în urma unui interviu uluitor oferit de acesta, în care a criticat deteriorarea stării de sănătate a tatălui său octogenar și a acuzat-o pe fiica sa vitregă, Anouchka, de manipulare.

Anthony Delon a introdus o acțiune legală împotriva surorii sale, Anouchka, pe care o învinuiește de faptul că nu l-a informat despre eșecul tatalui lor la „cinci teste cognitive” în perioada 2019 până în 2022. Alain Delon, prin reprezentantul său legal Christophe Ayela, a declarat că are în plan să inițieze proceduri legale contra comentariilor fiului său, considerând că acestea ar fi avut intenția de a-i prejudicia atât pe el, cât și pe fiica sa, Anouchka.

Fiica Anouchka a făcut și ea o declarație prin același avocat, Ayela, în care condamnă „tupeul scandos” al remarcilor și declară că va iniția o acțiune legală pentru difamare, calomnie, intimidare și persecuție împotriva lui Anthony.

Write A Comment