Atunci când spațiul bucătăriei este limitat, trebuie să cauți soluții pentru a eficientiza fiecare cm în parte.

Chiar dacă stai într-un apartament mai mic sau într-o garsonieră, un set mobila bucatarie pe colt poate fi o opțiune versatilă și poate fi mai mult decât suficient pentru a exersa rețete culinare diverse.

Mobila de bucatarie pe colț este caracterizată de amplasarea sa într-un colț al camerei sau a spațiului dedicat, cu cel puțin două laturi adiacente ale mobilierului și echipamentelor de bucătărie. Această abordare arhitecturală este folosită pentru a optimiza spațiul într-un mod eficient și pentru a crea o zonă distinctă pentru prepararea mâncărurilor.

În acest articol, Kuechentreff – expert în bucatarii de peste 25 de ani, îți va prezenta avantajele unui mobilier de bucătărie proiectat pe colț și îți va prezenta și câteva modele pentru mai multă inspirație în amenajarea interioară.

Mobila bucatarie pe colt – soluție de eficientizare a spațiului de gătit

Dacă îți doreai un spațiu de gătit modern, află că alegerea unui model de bucatarie colt te aduce mai aproape de îndeplinirea visului tău. Este bine cunoscut faptul că modernizarea bucătăriilor înseamnă și eficientizarea spațiului, pe lângă integrarea funcțiilor inteligente și utilizarea materialelor de înaltă calitate în proiectarea corpurilor.

Bucătăria pe colț permite o utilizare inteligentă a spațiului, utilizând un colț care altfel ar fi fost neutilizat sau ar fi rămas gol. Aceasta optimizează distribuția mobilierului și electrocasnicelor, oferind mai multă funcționalitate și flux mai bun în bucătărie.

Mai mult decât atât, oferă mai mult spațiu, pe care tu îl poți folosi pentru a pune alte obiecte utile cum ar fi o masă, niște scaune sau corpuri de iluminat/decor care să creeze o atmosferă primitoare și relaxantă.

Creează o estetică debordantă cu un set de mobila bucatarie pe colt

Un set de mobila bucatarie pe colt te poate ajuta să creezi un spațiu atractiv din punct de vedere vizual. În primul rând, vei avea o bucătărie mai aerisită și vei avea posibilitatea să o decorezi cu diverse elemente care să îți satisfacă nevoile estetice.

În al doilea rând, fiind un model atipic pentru spațiile de gătit din România, vei putea avea o abordare stilistică originală și îți vei impresiona musafirii cu un model ergonomic de bucătărie.

Privește doar modelul de bucatarie modulara pe colț Pura, cu fronturi îmbrăcate într-o nuanță alba, cu un aspect lucios. Blatul de nuanță neagră oferă o juxtapunere elegantă și se asortează cu hota, iar toate detaliile decorative se pot observa din ansamblu, fiind puse în evidență de poziționarea bucătăriei.

mobilabucatariepecolt1

De asemenea, un alt model care se încadrează în categoria bucatariilor moderne pe colț, este modelul Structura Sierra Oak. Fiecare corp de mobilier este proiectat pentru a crea o simetrie în design. Acest model este prevăzut cu un blat rezistent și cu sertare bine organizate.

mobilabucatariepecolt2

Pe lângă aceste două modele, poți opta pentru orice paletă de culori, fie ea crem, gri sau negru și poți integra corpurile de mobilier așa cum îți dorești.

Design care avantajează interacțiunea socială

Indiferent de seturi și de culori, un lucru este cert atunci când vine vorba despre mobila de bucătărie pe colț. Aceasta este proiectată să îți transforme spațiul de gătit, într-unul în care socializarea și interacțiunea umană sunt puse în valoare. Datorită modului în care sunt așezate piesele de mobilier, în mod strategic, dialogul nu va fi blocat de niciun corp și de niciun dulap superior. Vei observa o comunicare mai ușoară care va rezulta într-o atmosfera prietenoasă și familială.

Costuri reduse

Un astfel de model de bucătărie se poate realiza la preturi accesibile. Dimensiunea este unul din criteriile care cântărește foarte mult în estimarea unui pret atunci când vine vorba de bucătării, iar un model de mobila bucatarie pe colt nu are dimensiuni foarte mari și nici nu necesită timp îndelungat pentru proiectare.

Vino cu proiectul tău la Kuechentreff și vei vedea cum devine realitate!

Alege să guști din calitatea germană superioară, alege Kuechentreff! Poți răsfoi chiar acum catalogul lor online, disponibil pe site, pentru a vedea mai multe proiecte de bucatarii pe colt, dar și alte modele interesante, atât în stil clasic, cât și în stil contemporan.

De asemenea, dacă ai un proiect și vrei să îl implementezi alături de specialiști în design interior, le poți face o vizită într-unul din Showroom-urile din țară și vei vedea cum proiectele tale vor deveni realitate, exact așa cum ți le imaginezi!

Write A Comment