Orice ai spune, balerinii rămân pantofii clasici confortabili și eleganți, iar în acest sezon pe lista tendințelor se află 3 modele pe care le vei iubi. Femeile moderne poartă balerini piele naturală atât la plimbări, cât și la evenimente speciale.

Poate cel mai versatil model este cel negru. Pot fi diferiţi, din piele lăcuită sau mată, cu sau fără perforații. Îi poți alege cu ușurință pe cei potriviți pentru primăvară atât pentru munca de birou, cât și pentru ieșiri.

În această primăvară sunt potrivite atât modelele de balerini din piele naturală cu vârful ascuțit, cât și cele cu vârful pătrat său rotund.

1. Balerini piele naturală netedă 

Balerinii albi, bej sau roz pudră din piele netedă se potrivesc cu aproape orice și sunt o alternativă mai elegantă la adidași. Pot fi purtați cu pantaloni lejeri, rochii maxi aerisite și pantaloni scurți din denim. Balerinii cu vârful ascuțit îți fac picioarele mai lungi vizual. Cele mai actuale modele de balerini sunt echipate cu un toc mic care nu depășește un centimetru, dar în același timp aceste modele pot face picioarele mai subțiri și mai lungi.

Se potrivesc bine cu blugi skinny, rochii de diferite stiluri și costume de afaceri. Balerinii din piele naturală netedă cu vârf ascuțit, arată elegant, simplu, laconic și îngrijit, iar decorul suplimentar îți va permite să-i porți chiar și la o ținută de seară.  Acești balerini de damă, confecționați din piele perforată, care arată ca o dantelă rafinată, sunt un must-buy și un must-wear anul acesta. Astfel de modele nu au nevoie de decorațiuni, dar designerii nu-și pot refuza plăcerea de a adăuga și modele cu puțin decor modest – funde minuscule, panglici subțiri, curele ajurate. 

2. Balerini din piele întoarsă

Balerinii sunt pantofi absolut universali de care are nevoie orice femeie. Poți purta balerini primăvara, iar alegerea hainelor care să se potrivească cu ei nu este deloc dificilă. În plus, astfel de pantofi pot rezista la absolut orice vreme. Colecția personală de pantofi a unei fete nu este completă fără o pereche de balerini piele naturală clasici care să se potrivească oricărui look. 

Unul dintre principalele avantaje ale alegerii balerinilor din piele întoarsă, este aspectul lor elegant. Cu ajutorul lor este ușor să creezi combinații expresive atât cu haine clasice, cât și cu multe ținute de seară. Stiliştii sfătuiesc să cumperi balerini piele damă în culorile roz, albastru, roșu pentru ieşirile zilnice în oraș. Particularitatea balerinilor din piele întoarsă este versatilitatea lor în combinație cu numărul mare de ținute, precum și capacitatea lor de a adăuga eleganță și farmec hainelor obişnuite.

3. Balerini din piele lăcuită pentru primăvară 

Un al treilea model de balerini pentru primăvară este cel din piele lăcuită și este o tendință pe care nu o poţi ignora dacă urmăreşti puțin moda. Aproape toate brandurile din noul sezon și-au extins gama cu balerini delicați cu un luciu metalic, iar în cele mai multe cazuri nu vorbim de seară, ci de opțiuni de zi cu zi. Balerinii lăcuiţi sunt pantofi de damă care creează un aspect festiv, senzual, elegant și laconic. 

Modelele de balerini din piele lăcuită sunt fără decorațiuni suplimentare și arată impresionant.  Sunt considerați baza pentru crearea unui look elegant sau business de zi cu zi. Se potrivesc bine cu diferite haine și sunt ideali pentru femeile de orice vârstă, formă și statut social.

Write A Comment