Noi jocuri sunt lansate pe PC literalmente în fiecare lună, ceea ce face din ce în ce mai dificilă alegerea unuia singur. Noi cei de la Mr.Fix  am găsit in 2023 o multitudine de jocuri bine dezvoltate. Vă recomandăm să aruncați o privire la următoarele titluri:

  • Resident Evil 4;
  • Star Wars Jedi: Survivor;
  • Starfield;
  • Baldur’s Gate 3;
  • The Day Before.

Resident Evil 4

Un joc survival-horror FPS al cărui evenimente au loc în 2004. Personajul principal Leon s. Kenedy  călătorește spre Europa pentru a o salva pe fiica președintelui SUA din ghearele unui cult religios. Pe lângă drumul plin de provocari si zombi ce ii vei intalni in cale creatorii jocului au introdus la grafica exceptionala tehnologia Ray Tracing ce nu va rata cel mai mic detaliu a gameplay-ului și nu va lăsa indiferent niciun fan al jocurilor PC.

Star Wars Jedi: Survivor 

Istoria acestei aventuri începe la 5 ani după evenimentele din Star Wars Jedi: Fallen Orde și urmărește lupta din ce în ce mai disperată a lui Cal, pe măsură ce galaxia se scufundă tot mai mult si mai mult în abis. Izgonit la marginile galaxiei de către Imperiu, Cal se va trezi înconjurat de amenințări noi și familiare in calea sa.

Starfield

Starfield este un joc RPG de acțiune în care jucătorul se poate comuta oricând între o perspectivă la persoana întâi și la persoana a treia. Acesta prezintă o lume deschisă sub forma unei zone din galaxia Calea Lactee, care conține atât sisteme planetare fictive, cât și cele cunoscute de om. Conceptul de lume deschisă ofera jucatorului posibilitatea de a atinge orice colț a galaxiei, orice planetă cât și orice satelit al acesteia cutreerândule la bortul navei sale spațiale.

Baldur’s Gate 3

Baldur’s Gate 3 este un joc video  singur jucător și un element de cooperare multiplayer. Jucătorii pot crea unul sau mai multe personaje și pot forma o petrecere împreună cu un număr de personaje pre-generate pentru a explora povestea jocului. Poți explora  lumea jocului unui joc tare pentru PC cu un întreg grup de personaje, fiecare dintre ele având propria poveste și caracter.

The Day Before

The Day Before este un joc online pentru PC despre apocalipsa zombie ce a venit după pandemie. Lumea deschisă a acestui joc MMO pe PC te va forța să cooperezi cu alți jucători pentru a supraviețui. Și aceasta este o alternativă bună la MMORPG-urile de cult, deoarece cele mai bune jocuri online pe PC ar trebui să reflecte cel puțin puțin realitatea.

Write A Comment