Ibiza are o mulțime de plaje frumoase și dificil de ales doar câteva. Cu toate acestea, iată câteva dintre cele mai populare și apreciate plaje din Ibiza:

1. Platja d’en Bossa: Aceasta este cea mai lungă plajă de pe insulă, recunoscută pentru nisipul fin și apa turcoaz. Este renumită pentru viața de noapte și atmosfera sa energică.

2. Cala Comte: Situată în nord-vestul insulei, Cala Comte este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din Ibiza datorită apelor cristaline și peisajului spectaculos al stâncilor și insulelor învecinate.

3. Cala Salada: Această mică plajă se află în apropiere de San Antonio și este apreciată pentru apele sale clare și atmosfera sa liniștită. Este locul ideal pentru a petrece o zi relaxantă la soare.

4. Cala Bassa: Această plajă populară are nisip fin și ape cristaline. Este înconjurată de pini și oferă o zonă umbrită naturală pentru a te relaxa în timpul zilei.

5. Ses Salines: Aceasta este una dintre cele mai celebre plaje ale insulei, situată în sud, recunoscută pentru nisipul său alb, apa cristalină și atmosfera sa vibrantă. Aici poți găsi și celebrele baruri de plajă și restaurante.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frumoase plaje din Ibiza, însă insula are multe altele de oferit. Recomandarea este să le descoperiți pe toate în timpul șederii dvs. în Ibiza.

Write A Comment