Garderoba ta este formată doar din haine clasice? Sau poate îi lipsește un pic de culoare? Uneori, fiecare femeie crede că hainele sale sunt plictisitoare și trebuie să își animeze cumva stilul. Din fericire, există câteva modalități simple de a face acest lucru, care nu necesită înlocuirea întregului dulap, ci doar utilizarea unor accesorii care îți vor transforma stilul, de la o ținută plictisitoare la un look demn de săptămâna modei.

Ținutele tale sunt plictisitoare din lipsa ținutelor la modă?

Nu oricine își poate permite să înlocuiască jumătate din garderoba în fiecare sezon cu tendințe în schimbare și produse noi. Industria modei a convins cumva consumatorii că, pentru a fi la modă, trebuie să-ți reîmprospătezi garderoba și să-ți cumperi haine noi. Totuși, acest lucru nu este în întregime adevărat! Pentru a fi la curent cu tendințele, trebuie doar să știi cum să le folosești pe cele pe care deja le ai.

Dacă dorești să fii la modă, acordă-ți un moment pentru a privi tendințele actuale și concentrează-te pe articolele selectate. Pentru a fi la modă, nu trebuie să vezi și să folosești toate știrile despre modă. Alege doar lucrurile care se potrivesc stilului tău, de exemplu un pulover damă pe answear.ro.

Cum să-ți animezi stilul cu accesorii?

Există mai multe moduri prin care îți poți anima stilul cu accesorii. Chiar și o ținută simplă formată dintr-o cămașă albă și blugi va căpăta caracter atunci când adaugi bijuterii asortate sau o geantă de mână. Cu toate acestea, nu numai gențile, cerceii și colierele sunt accesorii care merită folosite.

În continuare vei regăsi câteva sugestii, care vor funcționa în fiecare zi și te vor ajuta să-ți revigorezi stilul.

  • O eșarfă ca accesoriu multifuncțional

O eșarfă este un accesoriu subestimat care poate face minuni în stilul tău. Mai mult, este un accesoriu multifuncțional si poate fi folosit în orice fel îți poți imagina. Prima modalitate de a o purta este să o folosești pentru a prinde cu ea părul. Pare simplu, dar este o modalitate eficientă de a arăta la modă.

Al doilea mod de a purta o eșarfă poate fi asociat cu vremurile vechi, când bunicile purtau basma. Cu toate acestea, în prezent este un mod foarte elegant și la modă de a purta o eșarfă.

Ochelarii sunt, de asemenea, un element important în acest stil, de preferință cei mari sau, dimpotrivă, foarte mici. O astfel de eșarfă se va potrivi cel mai bine cu o ținută în stil parizian. Alege o rochie de lungime midi , o haină în carouri maro cu un model delicat și pantofi cu toc. Nu uita de o geantă mică sau alege un portofel de pe https://answear.ro/k/femei/accesorii/portofele, ochelari mari și o eșarfă colorată purtată ca o basma. Astfel vei obține un stil simplu, dar eficient, perfect pentru serviciu sau o întâlnire cu prietenii.

  • Accesorii pentru cap

Contrar aparențelor, o șapcă de baseball nu este doar un element al stilului de vacanță. Simplitatea este importantă în astfel de stiluri. O idee bună va fi să combini un trench clasic cu un hanorac negru supradimensionat și o șapcă roz sau mint.

Un alt accesoriu care a fost văzut frecvent pe străzi în timpul săptămânii modei este pălăria bucket hat. Aceasta este disponibilă în toate culorile, formele și modelele și poate fi realizat din diverse materiale. Dacă vei alege piele sau pluș, sigur vei ieși în evidență

Nici măcar un dulap clasic compus din elemente simple nu trebuie să fie plictisitor. Merită să ai grijă de accesorii bune și interesante care vor însufleți eficient orice stil. Poți folosi în acest scop bijuterii și genți de mână sau portofele de pe https://answear.ro/k/femei/accesorii/portofele, dar și o eșarfă multifuncțională, diverse tipuri de accesorii pentru cap, si rucsacuri care pot înlocui geanta.

Write A Comment