Despre surori și distracție: Top 3 activități pe care să le faci alături de sora ta

Când te gândești la sora ta cel mai probabil îți vin în minte cuvinte, precum copilărie, distracție, aventură, zâmbete sau ciondăneală. De asemenea, prezența ei se simte foarte plăcut, deoarece îți oferă o senzație de căldură, protecție, te duce cu gândul la casă, mai exact totul este familiar, ceea ce te ajută să te simți în largul tău și să-ți arăți adevărata personalitate fără a te simți judecată.

Astfel, o întâlnire cu propria soră nu are cum să nu fie o plăcere și poate îți dorești să faceți lucruri cât mai interesante și distractive împreună, pentru că acum timpul pe care îl petreceți amândouă este mai limitat, nu mai este ca în copilărie, când nu aveați atâtea probleme și sarcini de rezolvat.

Citește în continuare acest articol și află 3 activități pe care merită să le faci alături de sora ta:

1. Ieșiri ocazionale la restaurant

Mâncare delicioasă alături de băuturi bune și ocazia de a povesti împreună cu a ta soră despre câte și mai câte sună bine, însă cum ar fi dacă la toate acestea s-ar mai adăuga și posibilitatea de a asculta live melodiile unui artist pe care amândouă îl îndrăgiți? Ei bine, îți spunem noi că ar fi nemaipomenit și o modalitate grozavă de a încheia o seară alături de propria soră.

Astfel, dacă îți surâde ideea există, spre exemplu, un restaurant în București cu muzică live, numit Berăria H, unde sunt invitați artiști din diferite sfere muzicale, pentru a încânta publicul cu talentele lor artistice. Printre artiștii ce vor fi prezenți în următoarea perioadă se numără Smiley, The Motans, Jador și Alex Velea, Bosquito și mulți alții. Așa că verifică în ce zi urcă pe scenă un artist îndrăgit de voi și mergeți să fredonați versurile melodiilor, alături de mâncare și băutură bună.

2. Sesiuni la masaj

Femeile adoră să aibă parte de momente pline de răsfăț, aspect ce, cu siguranță, se aplică și pentru tine și iubita ta soră. Motiv pentru care o programare la masaj v-ar aduce amândurora doza necesară de liniște și relaxare, fiind mult mai plăcut să vă bucurați împreună de această activitate. De asemenea, după binemeritatul masaj puteți opta pentru o oprire la o cafea, unde să mai stați să vorbiți și să prelungiți timpul petrecut împreună.

3. Abonament la sală

Dacă amândouă vă doriți să faceți sport, însă simțiți că nu aveți motivația necesară, pentru a face ca această activitate să devină un obicei ar putea fi o idee ingenioasă să plătiți două abonamente la o sală de sport și să mergeți împreună de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. În acest fel vă veți motiva una pe alta, iar ideea că mersul la sală vă aduce împreună poate fi o bună motivație pentru a pune echipamentul de sport pe voi și-a porni spre un antrenament eficient.

O asemenea activitate vă oferă beneficii pentru sănătate și aspectul exterior, dar vă și hrănește sufletul prin energia bună pe care o obțineți când sunteți împreună.

În concluzie, odată ce creștem, timpul alături de surori și familie, în general, devine limitat, din cauza sarcinilor și activităților, care apar în viața fiecărui adult. Cu toate acestea, profită de fiecare moment pe care îl poți petrece cu sora sau cineva foarte drag, pentru că astfel de clipe te vor umple de energie și multă bucurie.

Sursa foto: magneto.ro

Write A Comment