Munca de birou, sedentarismul, suprasolicitarea, poziția de somn incorectă, accidentele sau efortul fizic nesusținut, toate acestea pot conduce la dureri acute de spate.

Totuși, în funcție de zona în care resimți durerea în mod frecvent vei depista și motivele care au dus la apariția acesteia și, totodată, modalitatea prin care poți să o combați. Așadar, dacă vorbim de durere în zona inferioară a spatelui, RestartiX îți vine în ajutor cu un program adaptat de kinetoterapie prin video pentru coloana lombara.

Care sunt cauzele apariției durerii la nivelul coloanei lombare?

Oricare ar fi intensitatea durerii pe care o resimți, în cele mai multe cazuri aceasta este generată de o problemă la nivelul musculaturii din zona lombară.

O dezvoltare asimetrică, un accident sau suprasolicitarea conduc la dezechilibre la nivelul musculaturii care se manifestă prin durere acută.

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a trata aceste probleme fără intervenție chirurgicală, platforma de servicii medicale, RestartiX este locul în care vei găsi rezolvarea.

Aici vei descoperi de cât de multe lucruri este capabil corpul tău și cum te poți baza pe resurse proprii pentru a combate durerile ce par imposibil de tratat fără intervenție medicală de specialitate.

Totul stă în mâinile tale, trebuie doar să înveți cum să accesezi puterea pe care o ai, iar specialiștii RestartiX îți oferă îndrumarea de care ai nevoie.

Cui se adresează programele RestartiX?

RestartiX este o platformă care încearcă să vină cu soluții eficiente în combaterea durerii de orice tip. Asta înseamnă că oricine se confruntă cu o astfel de problemă, indiferent la ce scală de intensitate, poate apela la astfel de servicii.

De asemenea, aceste metode pot fi utilizate și ca prevenție împotriva dezvoltării durerii lombare, întărind musculatura și îmbunătățind postura, eliminând factorul declanșator, iar șansele de a resimți durere scad semnificativ.

În plus, flexibilitatea, mobilitatea și rezistența fizică vor cunoaște o creștere considerabilă pe parcursul programului, ceea ce îți va reda pofta de viață și plăcerea de a face din nou sport sau orice alte activități fizice.

Ce obții odată cu achiziționarea programului RestartiX Coloană Lombară?

Toate programele RestartiX se realizează în modelul de oglindire al terapeutului, având permanent feedback corectiv, control pe viteza de execuție și procesul de respirație, dar și acces la informație pe toată durata programului accesat, cu alte cuvinte, în funcție de pachetul ales, vei primi acces la resursele acestui program și/sau de celelalte adiacente, care te vor ajuta să lupți activ împotriva durerii și să îți recapeți tonusul de altădată.

Peste 100 de exerciții adaptate îți sunt prezentate și explicate în detaliu pentru a fi sigur că le execuți corect. Vei fi monitorizat pe tot parcursul perioadei de lucru pentru a putea observa evoluția și a consemna măsura în care durerea a fost remediată.

Se urmărește stabilizarea mușchilor paraspinali, fesieri, celor abdominali, pătrat lombar, erector spinal și psoas iliac care susțin coloana și o mențin într-o postură corectă, fără presiune nedorită. Vei observa instant o îmbunătățire a posturii și o scădere treptată a intensității durerii, până în momentul în care aceasta dispare complet.

Cum te înscrii în program?

Dacă vrei să beneficiezi din plin de beneficiile serviciilor de terapie in oglinda oferite de RestartiX, tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma online și pagina destinată coloanei lombare.

Prin apăsarea butonului „încearcă acum” vei fi direcționat către o secțiune în care ai o prezentare detaliată a programului, plus opțiunile de plată disponibile. Finalizează comanda conform pașilor indicați și vei primi acces instant la conținutul programului pentru a putea începe procesul cât mai curând posibil.

Inainte de toate, acceseaza pagina cu chestionarul gratuit RestartiX, care te va ghida catre programul potrivit pentru afectiunile tale dar și catre primele sedințe de kinetoterapie asistată online GRATUITE urmate chiar și de o consultație tot gratuită cu un specialist al echipei RestartiX. 

Tratează durerea prin forțe proprii, fără medicamente sau intervenții chirurgicale, cu programele de terapie fizică RestartiX!

Write A Comment