Un oraș în plină dezvoltare, dar și o destinație de vacanță prin care vei avea șansa unor experiențe cu totul și cu totul deosebite, Dubai este pe listele de călătorie ale multor oameni. Are cei mai înalți zgârie-nori, dar și cele mai extravagante centre comerciale, are plaje superbe și reprezintă combinația perfectă între opulență și aventură. Cum poate arăta vacanța visurilor tale și de ce poate fi Dubaiul următoarea ta destinație de călătorie vei afla din acest articol.

Dubai: un oraș excentric și luxos

Înainte de orice, Dubai este renumit pentru luxul și opulența sa, iar peisajul urban este cel mai bun martor al acestei bogății. Un city break Dubai îți va oferi șansa de a descoperi cele mai luxoase hoteluri și restaurante, de a vizita cea mai înaltă clădire din lume și de a privi de la etajul 148 o panoramă de neuitat asupra orașului.

Dacă ești unul dintre pasionații de cumpărături, Dubai Mall este locul perfect pentru tine: sute de magazine de lux care transformă totul în mai mult decât un simplu centru comercial.

Nu uita nici de insula artificială Palm Jumeirah. Aceasta îți va oferi șansa de a admira cele mai exclusiviste vile și hoteluri, dar și numeroase restaurante și cluburi de noapte de top.

Aventură și relaxare sub soarele arzător al Dubaiului

Nu numai luxul și opulența sunt motivele pentru care ar trebui să ajungi în acest loc, ci și șansa la relaxare pe care o oferă. Plajele sale însorite și activitățile în aer liber pe care îți permite să le faci sunt motive la fel de bune pentru a ajunge aici. Optează pentru o sesiune de shopping în unele dintre cele mai mari centre comerciale sau relaxează-te pe plajele cu nisip ori distrează-te în parcurile acvatice exotice și vei avea parte de tot ce este necesar pentru o vacanță memorabilă.

O croazieră de lux cu Carnival

Nu poți considera o vacanță în Dubai completă fără a beneficia de numeroasele oferte croaziere Carnival. Optează pentru una dintre cele mai prestigioase companii de croaziere din lume și vei beneficia de servicii impecabile în timp ce străbați itinerarii variate. Este șansa ta de a explora Dubaiul dintr-o altă perspectivă, de pe apele mării.

Bucură-te de toate aceste facilități de top, de gastronomia rafinată și de activitățile distractive de pe vas și vei beneficia, cu adevărat, de o vacanță de vis într-un oraș definit la perfecție de lux și extravaganță.

Alegere excelentă pentru tine atunci când dorești să descoperi lumea luxoasă, Dubaiul îți oferă mai mult decât șansa de a explora: este soluția ideală atunci când vrei amintiri de preț, experiențe unice și bucurii pentru suflet și minte.

Write A Comment