Lipsa flexibilității fizice, durerile musculare sau osoase, postura deficitară, accidentele musculo-scheletice sau dificultatea în deplasare sunt probleme cu care tot mai multe persoane se confruntă ca urmare a unui stil de viață sedentar ori a unor probleme la nivelul sistemului locomotor netratate corespunzător la timp.

Deși vorbim despre probleme grave de sănătate, acestea sunt reversibile sau cel puțin ameliorate prin efectuarea unor proceduri adaptate în centre specializate. Vino la Eminescu 100, cabinet de recuperare medicala in Bucuresti!

Cine poate beneficia de serviciile de recuperare medicală de la Eminescu 100?

Recuperarea medicală reprezintă o ramură medicală complexă care are ca principal obiectiv tratarea prin diverse tehnici de remediere și stimulare fizică a pacienților care se confruntă cu diferite dizabilități fizice.

Diminuarea deficitului funcțional, combaterea durerii indiferent de cauză, reducerea dizabilităților, dar și îmbunătățirea capacităților funcționale organismului se află printre efectele directe pe care le aduce recuperarea medicală realizată în parametri optimi.

Asta înseamnă că oricine se confruntă cu una sau mai multe dintre aceste patologii se poate prezenta cu încredere la Clinica Eminescu 100 pentru a beneficia de un plan de tratament adaptat nevoilor sale.

Ce afecțiuni se tratează prin recuperare medicală?

Recuperarea medicală este un domeniu amplu și foarte complex care atinge tangențial și alte zone medicale, oferindu-le suport și soluții alternative de tratament. Diferite tipuri de dizabilități congenitale sau dobândite în urma unor boli sau a unor accidente pot fi remediate sau chiar vindecate, urmărindu-se atât repararea sistemului locomotor, cât și tratarea afecțiunilor neurologice, reumatologice, cardiovasculare, pulmonare, traumatismele sau arsurile aferente.

Artroza, afecțiunile de la nivelul coloanei vertebrale, accidentele survenite în urma sportului, boala Parkinson, atrofiile musculare, anumite paralizii și parestezii, spondilita ankilozanta sau Lupusul eritematos sistemic sunt doar câteva dintre afecțiunile care pot fi combătute cu ajutorul procedurilor de recuperare medicală.

recuperare-medicala-eminescu-100

Care sunt procedurile disponibile în cadrul Clinicii Eminescu 100?

Eminescu 100 este locul în care orice problemă găsește o rezolvare datorită portofoliului foarte vast de servicii care este pus la dispoziția pacienților. Vei putea opta pentru proceduri specifice, independente sau alternate, pentru a observa îmbunătățiri semnificative încă de la primele ședințe.

Fizioterapia este o modalitate de reabilitarea a dizabilităților prin utilizarea unor elemente naturale cum ar fi apa, nămolul, căldura, electricitatea, împachetările, exercițiile fizice sau masajul.

Kinetoterapia vizează îmbunătățirea stării fizice prin exerciții adaptate și proceduri de masaj localizate, restabilind mobilitatea și reducând durerea.

Huber 360 este un echipament complex de reabilitare, de ultima generație, foarte eficient în procesele de recuperare ale bolilor cerebro-vasculare diverse.

Anumiți pacienți pot avea nevoie de proceduri de decompresie ale coloanei vertebrale, presupunând mărirea spațiului intervertebral, prin diverse manevre fizice, pentru o perioadă limitată, pentru a reduce presiunea de la nivelul discurilor intervertebrale și de la nivelul nervilor spinali.

Descoperă beneficiile pe care ți le poate aduce recuperarea medicală

Recuperarea medicală vine cu diferite beneficii pentru toți pacienții care aleg să recurgă la astfel de proceduri, de la prevenție în ceea ce privește leziunile musculo-scheletale și a distrugerii articulațiilor; la îmbunătățirea posturii, combaterea durerii localizate; redarea mobilității mușchilor; stimularea recuperării post-chirurgicală; grăbirea vindecării unor traumatisme; îmbunătățirea tonusului general; corectarea pozițiilor vicioase ale coloanei vertebrale; stimularea sistemului circulator și creșterea gradului de oxigenare al celulelor etc.

Durează doar câteva minute să faci o programare la Eminescu 100, online sau telefonic, și să profiți astfel din plin de avantajele imediate și pe termen lung pe care recuperarea medicală, executată în parametri optim de către specialiști cu vastă experiență, le poate aduce asupra organismului tău.

La Eminescu 100 descoperi rețeta perfectă pentru a-ți recăpăta flexibilitatea și mobilitatea fizică și a învăța cum să le menții pentru cât mai mult timp!

Write A Comment