Un mesaj de la mulți ani pentru prieteni este important deoarece arată că îi apreciem și că ne pasă de ei. Este o modalitate de a le transmite gândurile noastre bune și dorințele sincere, arătându-le că suntem alături de ei într-o zi specială.

Un mesaj poate fi scris oriunde, fie că este pe o felicitare, un bilet sau pe rețelele sociale, iar acesta va fi cu siguranță apreciat de prietenii noștri. Astfel, un simplu mesaj poate aduce un zâmbet pe fața celor dragi și poate întări legăturile dintre noi.

Fetele apreciaza mai mult decat baietii daca primesc un mesaj de la multi ani?

Fetele apreciaza mai mult decat baietii daca primesc un mesaj de la multi ani?

Nu putem afirma că fetele apreciază mai mult decât băieții atunci când primesc un mesaj de la mulți ani, deoarece fiecare persoană este diferită. Atât fetele, cât și băieții ar putea să se bucure de un astfel de mesaj și să îl considere o dovadă de afecțiune din partea prietenilor lor.

În general, mesajele sincere și personalizate sunt apreciate indiferent de genul destinatarului. Este important să avem gesturi frumoase față de prietenii noștri, iar un mesaj la mulți ani poate fi o modalitate excelentă de a-i face să se simtă speciali în ziua lor de naștere.

La multi ani prietena mea – 100 de mesaje de la multi ani pentru prietenii tai

La multi ani prietena mea - 100 de mesaje de la multi ani pentru prietenii tai
 1. La mulți ani, prieteno! Sper ca acest nou an din viața ta să fie plin de bucurii, împliniri și sănătate! Te iubesc!
 2. Fericire, sănătate și succes! La mulți ani, draga mea prietenă! Să ai parte de tot ce îți dorești în viață!
 3. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să îți îndeplinești toate visele și să fii mereu înconjurată de oameni minunați! Te iubesc!
 4. De ziua ta specială, îți doresc un ocean de fericire și un cer senin! La mulți ani, prietena mea minunată!
 5. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de o zi minunată și de un an plin de reușite și momente frumoase alături de cei dragi!
 6. Fie ca toate dorințele tale să devină realitate în noul an! La mulți ani și multă fericire, draga mea prietenă!
 7. Sărbătorim astăzi nu doar ziua ta de naștere, ci și prietenia noastră minunată! La mulți ani și mulțumesc că ești alături de mine!
 8. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper ca acest an să îți aducă tot ce îți dorești și mai mult! Ești minunată!
 9. Pentru că ești o prietenă extraordinară, îți doresc un an de excepție! La mulți ani și să fii mereu fericită!
 10. Dragă prietena mea, în ziua ta specială, îți trimit cele mai sincere urări de bine! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 11. La mulți ani, sufletul meu pereche! Îți doresc o viață plină de iubire, fericire și împliniri! Te iubesc necondiționat!
 12. Prietena mea cea mai bună, să ai parte de un an magic și plin de realizări! La mulți ani și să ne bucurăm împreună de fiecare moment!
 13. La mulți ani, prieteno! Îți urez zile senine, sănătate de fier și fericire fără margini! Ești minunată!
 14. Prietena mea iubită, să ai parte de un an plin de aventuri și de clipe memorabile! La mulți ani și să te bucuri de viață din plin!
 15. Sărbătorim astăzi nașterea celei mai frumoase prietenii! La mulți ani și să ne bucurăm de această legătură specială pe care o avem!
 16. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de iubire și să ai parte de zâmbete sincere în fiecare zi!
 17. Prietena mea cea mai de încredere, îți urez un an minunat și împliniri pe toate planurile! La mulți ani și să rămâi mereu aceeași persoană minunată!
 18. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că acest nou capitol din viața ta să fie plin de bucurii și surprize plăcute!
 19. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că exiști în viața mea! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 20. La mulți ani, prietena mea adorată! Sărbătorește în stil mare și să ai un an extraordinar! Te iubesc!
 21. La mulți ani, sufletul meu! Îți doresc un an plin de realizări, fericire și sănătate de fier! Ești cea mai bună prietenă!
 22. Prietena mea cea mai de încredere, îți urez o zi specială și un an magic! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 23. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc o viață frumoasă și împlinită, alături de cei dragi!
 24. Prieteno, sărbătorește în stil mare și fă din această zi ceva memorabil! La mulți ani și mult succes în tot ce îți propui!
 25. La mulți ani, draga mea prietenă! Sper ca fiecare zi din acest nou an să fie plină de fericire și împliniri! Te iubesc!
 26. Prietena mea minunată, în ziua ta specială îți urez un ocean de bucurii și zâmbete! La mulți ani și să ne bucurăm de această prietenie minunată!
 27. La mulți ani, suflet drag! Sper ca acest nou an să îți aducă tot ce îți dorești și să fii înconjurată de oameni minunați!
 28. Prietena mea cea mai bună, să ai parte de un an plin de succese și de momente frumoase alături de cei dragi! La mulți ani!
 29. La mulți ani, prieteno! Îți doresc să ai parte de zile minunate și de împliniri pe toate planurile! Ești minunată!
 30. Prietena mea adorată, la mulți ani și sărbătorire minunată! Îți urez tot binele din lume și să ai un an de neuitat!
 31. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper ca acest nou capitol din viața ta să fie plin de reușite și de zile frumoase! Te iubesc!
 32. Prietena mea iubită, să ai parte de un an de vis și de clipe memorabile alături de cei dragi! La mulți ani și să fii fericită mereu!
 33. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de iubire, sănătate și împliniri pe toate planurile! Ești minunată!
 34. Prietena mea cea mai de încredere, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești mereu alături de mine! Te iubesc necondiționat!
 35. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de un an extraordinar, plin de bucurii și reușite pe toate planurile! Ești minunată!
 36. Prietena mea cea mai bună, îți urez un an plin de realizări și momente fericite! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 37. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că această zi să fie doar începutul unui an minunat pentru tine! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 38. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine! Te iubesc și îți doresc fericirea în fiecare zi!
 39. La mulți ani, suflet drag! Sper că acest nou an să îți aducă împlinirea tuturor dorințelor și multă fericire în viața ta!
 40. Prietena mea adorată, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești mereu acolo pentru mine! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 41. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți urez un an minunat, plin de împliniri și de bucurii alături de cei dragi! Te iubesc!
 42. Prietena mea iubită, să ai parte de un an plin de succes și fericire! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 43. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de dragoste, sănătate și reușite pe toate planurile! Ești minunată!
 44. Prietena mea cea mai de încredere, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești mereu alături de mine! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 45. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de o zi specială și de un an plin de realizări și împliniri! Ești minunată!
 46. Prietena mea cea mai bună, îți urez un an plin de bucurie și reușite pe toate planurile! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 47. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că această zi să fie doar începutul unui an plin de fericire și împliniri pentru tine! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 48. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine în cele mai frumoase și dificile momente! Te iubesc și îți doresc fericirea în fiecare zi!
 49. La mulți ani, suflet drag! Sper că acest nou an să fie plin de reușite și de momente frumoase alături de cei dragi! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 50. Prietena mea adorată, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești mereu acolo pentru mine! Te iubesc și îți doresc un an de neuitat!
 51. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc o viață frumoasă, împlinită și plină de bucurii! Te iubesc și îți mulțumesc că exiști!
 52. Prietena mea iubită, să ai parte de un an extraordinar, plin de succese și momente fericite! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 53. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de iubire, sănătate și împliniri pe toate planurile! Ești minunată și te iubesc enorm!
 54. Prietena mea cea mai de încredere, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 55. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de o zi specială și de un an plin de bucurii, reușite și iubire! Ești o persoană deosebită și te apreciez enorm!
 56. Prietena mea cea mai bună, îți urez un an plin de realizări, împliniri și momente fericite alături de cei dragi! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 57. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că această zi să fie doar începutul unei călătorii minunate spre fericire și împliniri! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 58. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, în bune și în rele! Te iubesc și îți doresc fericirea în fiecare zi!
 59. La mulți ani, suflet drag! Sper că acest nou an să fie plin de reușite, de zâmbete și de clipe minunate alături de cei dragi! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 60. Prietena mea adorată, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine, dându-mi susținere și iubire necondiționată! Te iubesc și îți doresc un an de neuitat!
 61. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc să ai parte de un an plin de fericire, împliniri și răsplată pentru tot efortul depus! Te iubesc și îți mulțumesc că ești parte din viața mea!
 62. Prietena mea iubită, să ai parte de un an extraordinar, plin de succese și momente magice! La mulți ani și sărbătorire minunată alături de cei dragi!
 63. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de iubire, sănătate și împliniri pe toate planurile! Ești o prietenă de neprețuit și te apreciez enorm!
 64. Prietena mea cea mai de încredere, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești mereu acolo pentru mine, indiferent de situație! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 65. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de o zi minunată și de un an plin de realizări, bucurii și împliniri! Ești o persoană specială și te apreciez enorm!
 66. Prietena mea cea mai bună, îți urez un an plin de reușite, de momente fericite și de zile senine alături de cei dragi! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 67. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că această zi să fie doar începutul unei călătorii minunate spre fericire și împliniri pe toate planurile! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 68. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, mă susții și mă înțelegi în profunzime! Te iubesc și îți doresc fericirea în fiecare zi!
 69. La mulți ani, suflet drag! Sper că acest nou an să fie plin de bucurii, de realizări și de clipe minunate alături de cei dragi! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 70. Prietena mea adorată, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine, cu un zâmbet și o îmbrățișare! Te iubesc și îți doresc un an de neuitat!
 71. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc să ai parte de un an plin de fericire, împliniri și reușite pe toate planurile vieții tale! Te iubesc și îți mulțumesc că ești parte din viața mea!
 72. Prietena mea iubită, să ai parte de un an extraordinar, plin de bucurii, de momente speciale și de reușite pe toate planurile! La mulți ani și sărbătorire minunată alături de cei dragi!
 73. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de iubire, sănătate și împliniri pe toate planurile vieții tale! Ești o prietenă de neprețuit și te apreciez enorm!
 74. Prietena mea cea mai de încredere, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, mă susții și mă inspiri! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 75. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de o zi minunată și de un an plin de bucurii, de realizări și de împliniri pe toate planurile vieții tale! Ești o persoană specială și te apreciez enorm!
 76. Prietena mea cea mai bună, îți urez un an plin de reușite, de momente fericite și de zile senine alături de cei dragi! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 77. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că această zi să fie doar începutul unei călătorii minunate spre fericire și împliniri pe toate planurile vieții tale! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 78. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, mă susții și mă înțelegi în profunzime! Te iubesc și îți doresc fericirea în fiecare zi!
 79. La mulți ani, suflet drag! Sper că acest nou an să fie plin de bucurii, de realizări și de clipe minunate alături de cei dragi! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 80. Prietena mea adorată, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine, mă susții și mă înțelegi în profunzime! Te iubesc și îți doresc un an de neuitat!
 81. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc să ai parte de un an plin de fericire, împliniri și de reușite pe toate planurile vieții tale! Te iubesc și îți mulțumesc că ești parte din viața mea!
 82. Prietena mea iubită, să ai parte de un an extraordinar, plin de bucurii, de momente speciale și de împliniri pe toate planurile! La mulți ani și sărbătorire minunată alături de cei dragi!
 83. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de iubire, sănătate și împliniri pe toate planurile vieții tale! Ești o prietenă de neprețuit și te apreciez enorm!
 84. Prietena mea cea mai de încredere, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, mă susții și mă inspiri! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 85. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de o zi minunată și de un an plin de bucurii, de realizări și de împliniri pe toate planurile vieții tale! Ești o persoană specială și te apreciez enorm!
 86. Prietena mea cea mai bună, îți urez un an plin de reușite, de momente fericite și de zile senine alături de cei dragi! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 87. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că această zi să fie doar începutul unei călătorii minunate spre fericire și împliniri pe toate planurile vieții tale! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 88. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, mă susții și mă înțelegi în profunzime! Te iubesc și îți doresc fericirea în fiecare zi!
 89. La mulți ani, suflet drag! Sper că acest nou an să fie plin de bucurii, de realizări și de clipe minunate alături de cei dragi! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 90. Prietena mea adorată, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine, mă susții și mă înțelegi în profunzime! Te iubesc și îți doresc un an de neuitat!
 91. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Îți doresc să ai parte de un an plin de fericire, împliniri și de reușite pe toate planurile vieții tale! Te iubesc și îți mulțumesc că ești parte din viața mea!
 92. Prietena mea iubită, să ai parte de un an extraordinar, plin de bucurii, de momente speciale și de împliniri pe toate planurile! La mulți ani și sărbătorire minunată alături de cei dragi!
 93. La mulți ani, suflet drag! Îți doresc să fii înconjurată de iubire, sănătate și împliniri pe toate planurile vieții tale! Ești o prietenă de neprețuit și te apreciez enorm!
 94. Prietena mea cea mai de încredere, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, mă susții și mă inspiri! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 95. La mulți ani, prieteno! Să ai parte de o zi minunată și de un an plin de bucurii, de realizări și de împliniri pe toate planurile vieții tale! Ești o persoană specială și te apreciez enorm!
 96. Prietena mea cea mai bună, îți urez un an plin de reușite, de momente fericite și de zile senine alături de cei dragi! La mulți ani și sărbătorire minunată!
 97. La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper că această zi să fie doar începutul unei călătorii minunate spre fericire și împliniri pe toate planurile vieții tale! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 98. Prieteno, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna alături de mine, mă susții și mă înțelegi în profunzime! Te iubesc și îți doresc fericirea în fiecare zi!
 99. La mulți ani, suflet drag! Sper că acest nou an să fie plin de bucurii, de realizări și de clipe minunate alături de cei dragi! Te iubesc și îți doresc tot binele din lume!
 100. Prietena mea adorată, la mulți ani și un călduros „Mulțumesc!” pentru că ești întotdeauna acolo pentru mine, mă susții și mă înțelegi în profunzime! Te iubesc și îți doresc un an de neuitat!

Write A Comment