Mezoterapia permite hidratarea și revitalizarea perfectă a pielii, încetinind procesul de îmbătrânire și tot mai multe femei și bărbați o aleg atunci când ajung la o clinică de înfrumusețare. Ce merită să știi înainte de a alege această procedură și cui i se potrivește?

Ce este mezoterapia și ce oferă?

Mezoterapia presupune administrarea intradermică (uneori subcutanată) a unor doze mici de substanțe medicamentoase. Injecțiile se efectuează cu un ac foarte subțire, la intervale de 0,5-1,5 cm folosindu-se diverse tehnici, selectate în funcție de zona de administrare, preparare și indicații.

Secretul său constă în cocktail-urile nutritive selectate individual, care ajung adânc în piele, unde niciun produs cosmetic nu poate pătrunde. Mezoterapia este unul dintre tratamentele care pot trata multe defecte ale pielii.

Mezoterapia facială presupune administrarea de nutrienți pe piele folosind un ac subțire. Procedura durează de obicei câteva zeci de minute, iar semnele produse de injecție sunt mici și dispar după câteva ore. Mezoterapia nu provoacă hipersensibilitate la soare, așa că poate fi folosită cu succes tot timpul anului. Avantajul tratamentului este că poate fi folosit pe toate tipurile de piele.

Mezoterapia facială și beneficiile sale

Acesta este un tratament de bază de prevenire a îmbătrânirii. Acest tratament poate fi efectuat începând de la 25-30 de ani, pentru că atunci, din punct de vedere fiziologic, pielea începe să îmbătrânească din cauza producției reduse de colagen.

Beneficiile mezoterapiei faciale:

  • Hidratarea profundă a pielii.
  • Reîmprospătarea pielii și un aspect sănătos.
  • Iluminare, restabilirea strălucirii.
  • Îmbunătățirea culorii.
  • Creșterea tensiunii și elasticității pielii.
  • Îmbunătățirea proceselor de reparare a pielii.
  • Eliminarea efectelor nocive ale radicalilor liberi.
  • Netezirea ridurile fine.
  • Iluminarea cercurilor întunecate de sub ochi.

Și, de asemenea, în funcție de indicații și preparate asigură luminozitatea pielii, stimularea producției de colagen și, ca urmare, pielea capătă fermitate și se reduc cicatricile.

Te întrebi dacă procedura în sine doare? Fără anestezie, aceasta poate cauza disconfort, deoarece procedura implică numeroase puncții ale pielii. Pentru a minimiza durerea, se aplică pe piele o cremă anestezică (cu cel puțin jumătate de oră înainte de procedură și ocluzia se realizează prin aplicarea unei folii, acest lucru este foarte important, fără ea anestezia nu va funcționa bine. Datorită acestui fapt, procedura este practic nedureroasă. Aceste creme anestezice sunt utilizate în multe proceduri estetice și proceduri, inclusiv pentru cea de îndepărtare tatuaje.

Mezoterapia este un tratament ale cărui efecte complete le vei aprecia abia după ceva timp. O singură intervenție îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii, adaugă strălucire și face ca pielea să pară mai fină la atingere – dar trebuie să aștepți cel puțin aproximativ o lună. Rezultatele se intensifică treptat pe măsură ce se efectuează tratamente ulterioare.

Write A Comment