Mark Steinberg, agentul de lungă durată al lui Woods, a declarat pentru CNBC că golfistul a luat o decizie de afaceri de a nu-și reînnoi contractul cu Nike.


Puncte cheie:

  1. Decizia de încheiere a parteneriatului: Tiger Woods a decis să încheie o colaborare de 27 de ani cu Nike, conform informațiilor furnizate de agentul său, Mark Steinberg. Este important de menționat că aceasta a fost o decizie de afaceri a golfului.
  2. Durata parteneriatului: Woods și Nike au fost parteneri timp de 27 de ani, având o colaborare îndelungată în domeniul echipamentelor sportive și al golfului.
  3. Destinația următoare a sponsorizării: Nu este clar unde va fi următoarea destinație a sponsorizării lui Woods. Speculațiile recente indică posibile parteneriate cu branduri precum On Running sau TaylorMade, dar nimic nu este confirmat.
  4. Reacția Nike: Nike a confirmat știrea pe Instagram, exprimând recunoștința față de colaborarea de 27 de ani și urându-i lui Woods succes în viitor.
  5. Impactul asupra Nike: Analiza nu anticipază un impact major, deoarece zvonurile despre despărțirea lui Woods de Nike circulau de luni de zile. Nike a redus treptat implicarea în golf în ultimii ani, dar colaborarea cu Woods a adus brandului o expunere semnificativă.
  6. Valoarea lui Woods pentru Nike: În ciuda reducerii activității în golf, Woods a adus o expunere valoroasă pentru Nike. Se estimează că, atunci când joacă patru runde, oferă Nike expunere în valoare de 2-4 milioane de dolari.
  7. Speculații privind următorul partener: Se discută despre posibile parteneriate cu On Running și TaylorMade, dar niciunul dintre acestea nu este confirmat. Marc Maurer, co-CEO al On Running, a infirmat zvonurile.
  8. Concluzie și viitor: Nu există încă informații despre planurile viitoare de sponsorizare ale lui Woods, dar el a menționat pe rețelele sociale că va urma „un alt capitol.”

Write A Comment