Îți dorești să găsești cadoul perfect? Nu-ți face griji, un centru SPA are soluția pentru tine. Un voucher cadou, este opțiunea ideală pentru a-i surprinde pe cei dragi și pentru a le oferi experiențe spa de neuitat. Cel mai bun mod de a-ți atinge obiectivele, este combustibilul potrivit sau echipamentul perfect. 

Când cumperi un voucher cadou la un centru spa, ai libertatea de a alege între  o sesiune de masaj de relaxare, masaj thailandez, masaj pentru cuplu, masaj Balinez, masaj THAIco, masaj Deep Tissue și multe altele. Transformă o zi relaxantă spa într-o întâlnire romantică la lumina lumânărilor. Te poți bucura de atmosfera din centrul spa în deplină liniște și într-o notă romantic. Este cadoul perfect pentru Crăciun sau Ziua Îndrăgostiților.

Voucher cadou masaj pentru cuplu

Masajul pentru cuplu este o formă tradițională asiatică de odihnă și relaxare, care este practicată cu succes în țările europene. Clienții saloanelor spa sunt impresionați de cadrul romantic, atmosfera senzuală și posibilitatea de a se bucura de intimitate alături de persoana iubită. Este recomandabil să alegi un voucher cadou pentru un masaj în doi. Este potrivit pentru acele cupluri care își prețuiesc sentimentele, care doresc să adauge o notă picantă relației lor și să-și mulțumească partenerul cu un cadou neobișnuit. 

O ședință de masaj pentru un cuplu este o soluție excelentă pentru Ziua Îndrăgostiților, aniversarea nunții sau ziua de naștere. O sesiune de masaj la care participi cu o persoană dragă, te va ajuta la eliberarea tensiunii, la scăderea oboselii și la restabilirea forței. Principalul beneficiu al masajului pentru cuplu este că oferă celor doi posibilitatea de a se ajunge pe aceeași lungime de undă și nu contează dacă petreceți timp în tăcere sau într-o conversație pe îndelete. 

Procedura devine de multe ori mai confortabilă atunci când se împărtășesc emoțiile cu partenerul și știi că și acesta experimentează aceeași plăcere ca și tine. Va fi de două ori mai plăcut să realizezi că dedici acest timp nu numai relaxării, ci și îngrijirii sănătății.

Ce este masajul Balinez?

Această practică de masaj este eclectică, combinând elemente ale diferitelor tehnici pe corp. Paleta de mișcări a maseurului este cu adevărat diversă: include atât atingeri ușoare, abia perceptibile, cât și presiune puternică. Scopul principal care se urmărește în procesul masajului balinez, este vindecarea prin relaxare și eliminarea energiei negative. Tehnica conține multe elemente ale masajului clasic. 

Acestea includ intensitatea presării și viteza mare a acestora. Una dintre caracteristici este spălarea picioarelor înainte de începerea acțiunii. Experții consideră că apa poate îndepărta toate poverile și grijile vieții de zi cu zi și poate pregăti clientul pentru relaxare cât mai mult posibil. 

După aceasta, maseurul efectuează masajul țesuturilor profunde folosind metode de reflexoterapie. Pentru un mediu propice curățării spiritual, maseurul utilizează uleiuri parfumate, muzică dezactivată, iluminare slabă.

Ce este masajul Deep Tissue?

Masajul profund al țesuturilor este unul dintre cele mai eficiente tehnici de masaj. Un astfel de masaj te va ajuta să te simți mult mai bine decât înainte de procedură.  Masajul Deep Tissue se mai numește și masaj al țesuturilor profunde sau masaj muscular-fascial. Unul dintre obiectivele principale ale masajului profund al țesuturilor este eliminarea deformărilor țesutului conjunctiv: fascia, tendoane, ligamente și alte țesuturi. 

Scopul principal al masajului profund al țesuturilor este de a restabili forma normală a fasciei, tendoanelor și ligamentelor. Când lucrează cu țesutul conjunctiv, maseurul respectă legile acestuia. Masajul Deep Tissue este un instrument puternic pentru rezolvarea problemelor musculo-scheletice. 

Are un efect nedureros, blând, care vizează restabilirea formei normale a țesuturilor conjunctive. Cu ajutorul acestuia, se poate normaliza funcția întregului sistem musculo-scheletic ca un singur sistem, eliminând supraîncărcările locale și durerea.

La centrul spa starea de bine și relaxarea sunt cadouri care vin din inimă. Alege un voucher cadou și bucură-i pe cei dragi cu experiențe de neuitat. Astfel, poți crea cu ușurință cadoul perfect de ultimă oră.

Advertorial susținut de PSK

Write A Comment