Dacă ești la dietă, s-ar putea să te gândești că renunțarea la cafeaua de dimineață este o modalitate bună de a economisi calorii. Dar știați că adăugarea cafelei la rutina de dimineață vă poate ajuta, de fapt, să economisiți calorii?


Iată cum funcționează: Când bei cafea, corpul tău arde mai multe calorii. Asta pentru că cafeina din cafea îți accelerează metabolismul.


Deci, dacă bei o ceașcă de cafea dimineața, vei arde mai multe calorii pe parcursul zilei.
În plus, cafeaua poate ajuta la suprimarea poftei de mâncare. Deci, dacă bei o ceașcă de cafea înainte de micul dejun, este posibil să fii mai puțin predispus să mănânci un mic dejun bogat în calorii.
Și dacă beți o ceașcă de cafea înainte de prânz, este posibil să fiți mai puțin predispus să mâncați în exces la prânz.


Cafeaua vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai energic dimineața, ceea ce vă poate ajuta să vă mențineți pe drumul cel bun pe parcursul zilei.


Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume și pe bună dreptate. Nu numai că are un gust grozav, dar vă poate oferi, de asemenea, un impuls de energie atât de necesar dimineața.
Dacă te chinui să te ridici din pat dimineața, o ceașcă de cafea poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a te pune în mișcare.


Cafeaua vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai energic dimineața, ceea ce vă poate ajuta să vă mențineți pe drumul cel bun pe parcursul zilei. Este ușor să te abați de la program atunci când ești obosit, dar dacă bei o ceașcă de cafea dimineața, vei fi mai probabil să te ții de planurile tale pentru ziua respectivă.


Fie că încerci să avansezi la serviciu sau să te ții de o rutină de antrenament, cafeaua îți poate da impulsul de care ai nevoie pentru a rămâne pe drumul cel bun.

Concluzie finală despre cafea:

Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume și nu este de mirare că mulți oameni apelează la cafea atunci când încearcă să își suprime pofta de mâncare. Dar cât timp suprimă de fapt cafeaua pofta de mâncare?


Există unele dovezi care sugerează că cafeaua poate ajuta la reducerea foamei și la promovarea senzației de sațietate. Un studiu a constatat că participanții care au băut cafea înainte de masă au mâncat mai puțin decât cei care nu au băut cafea. Un alt studiu a constatat că cafeaua a crescut nivelurile de hormoni care sunt asociați cu starea de sațietate, cum ar fi colecistochinina și peptida YY.


Așadar, se pare că cafeaua poate ajuta la reducerea foamei și la promovarea sațietății, dar efectele sunt probabil doar temporare. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pe termen mai lung pentru suprimarea poftei de mâncare, poate doriți să încercați altceva.

Write A Comment