Sarea de Himalaya poate fi folosită în multe moduri diferite în bucătărie. Poate fi folosită pentru a condimenta mâncarea, ca garnitură sau pentru a face gustări sărate, cum ar fi popcorn și covrigei. De asemenea, sarea de Himalaya poate fi folosită pentru a face săruri de baie și exfoliante de corp făcute în casă.


Atunci când folosiți sarea de Himalaya, este important să țineți cont de faptul că aceasta este mult mai concentrată decât sarea de masă. Prin urmare, trebuie folosită cu moderație. Puțin merge mult atunci când vine vorba de sarea de Himalaya.


Sarea poate fi folosită în băi cu apă caldă, în băi calde sau poate fi pusă într-o baie caldă cu sare. De asemenea, este adesea folosită la gătit și la copt. Sarea este de culoare roz și vine în blocuri mari, care sunt de la dimensiunea degetului mare până la cea a pumnului.


Puteți cumpăra, de asemenea, sare de Himalaya care a fost măcinată și adăugată la altă sare sau la condimente uscate. Sarea este adesea folosită pentru detoxifiere prin eliminarea toxinelor și reducerea bacteriilor dăunătoare din organism. Sarea de Himalaya este adesea folosită pentru insomnie, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru persoanele care suferă de insomnie.


Mulți oameni folosesc sarea și atunci când fac exerciții fizice sau când fac activități sportive. O altă utilizare comună a sării este că oamenii o pun în mână și o freacă pe corp, despre care se spune că are un efect foarte relaxant și calmant.

Beneficiile pentru sănătate ale înlocuitorilor de sare.

Substituenții de sare sunt o alternativă mai sănătoasă la sarea de masă. Aceștia oferă același gust sărat fără riscurile pentru sănătate asociate cu un consum ridicat de sodiu. Înlocuitorii de sare sunt mai săraci în sodiu și adesea conțin potasiu, care poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Sunt o alegere bună pentru persoanele cu tensiune arterială ridicată, boli de inimă sau boli de rinichi.

Riscurile pentru sănătate ale înlocuitorilor de sare.

Cei mai mulți înlocuitori de sare de pe piață în prezent sunt fabricați cu clorură de potasiu. Deși aceasta poate fi o opțiune mai sănătoasă decât sarea de masă obișnuită, care este în mare parte clorură de sodiu, poate prezenta totuși unele riscuri pentru sănătate.


Este posibil ca persoanele cu probleme renale sau care iau anumite medicamente să trebuiască să evite clorura de potasiu, deoarece aceasta poate provoca complicații suplimentare. Unele studii au arătat, de asemenea, că clorura de potasiu poate crește riscul de boli de inimă și accident vascular cerebral, așa că este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a folosi un înlocuitor de sare.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui înlocuitor de sare, există câteva lucruri de luat în considerare. Pentru ce căutați să înlocuiți sarea? Dacă încercați să reduceți aportul de sodiu, atunci veți dori un produs care nu are sodiu. Dacă sunteți în căutarea unui produs pe care să îl folosiți la gătit, atunci veți dori ceva care să aibă o aromă și o textură asemănătoare cu sarea.


Există câteva opțiuni pe piață care s-ar putea să se potrivească. Una dintre ele este LoSalt, care este făcută din clorură de potasiu și nu are sodiu.

Write A Comment