Jocurile de slot online nu sunt toate la fel, datorită și ofertei vaste de la cei mai buni furnizori: în cazinourile online poți găsi un număr mare de teme dar și grile de joc și gameplay total diferite. În acest articol vom analiza așadar cele mai importante tipuri de sloturi, pornind de la cele mai clasice și până la versiuni mai speciale.

Sloturi clasice cu 3 role și jackpot fix

Mașinile de slot cu trei role au principala caracteristică de a fi foarte simple și intuitive și, prin urmare, sunt jocul perfect pentru pasionații de sloturi care nu vor să piardă timpul învățând reguli complicate, diferite opțiuni sau combinații. 

Acesta este prototipul tuturor jocurilor de slot și este, adesea, inclus în multe promoții bonus fără depunere. După cum sugerează și numele, numărul de role este limitat la trei. Jucătorii sunt de obicei limitati în ceea ce privește opțiunile de pariere, deoarece sloturile cu 3 role au adesea o singură linie de plată care se întinde pe mijlocul rolelor.

Aceste sloturi reprezintă o versiune tradițională și simplă a aparatelor de slot, cu trei role și un jackpot fix. Jucătorii trebuie să obțină anumite combinații de simboluri pentru a câștiga premii, iar jackpot-ul rămâne constant, indiferent de numărul de rotiri sau de mărimea pariului.

Sloturi clasice cu 3 role și cu funcție bonus

Acest tip de slot clasic are trei role și oferă bonusuri sau premii suplimentare atunci când jucătorul pariază numărul maxim de monede. Acest lucru încurajează parierea maximă și oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga premii mai mari sau de a accesa caracteristici bonus suplimentare.

În general, acest tip de jocuri au diferite simboluri Wild sau Scatter care au puterea de a declanșa funcții bonus atractive. Printre aceste funcții bonus se numără și rotirile gratuite, dar și funcțiile bonus cu multiplicatori.

Sloturi clasice cu 3 role și jackpot progresiv

Aceste sloturi clasice cu trei role vin cu un jackpot progresiv, care crește în mod constant pe măsură ce jucătorii plasează pariuri. Jackpot-ul poate fi câștigat printr-o combinație specifică de simboluri și oferă șanse la premii mari pentru jucători.

Jackpotul progresiv combinat cu structura clasică a jocului de slot cu 3 role, face din acest tip de jocuri o alegerea foarte avantajoasă. Este un tip de joc ușor de înțeles și îți oferă șansa de a obține un câștig impresionant.

Sloturi cu 4 role

Sloturile cu 4 role adaugă o doză de adrenalină celor mai clasice jocuri cu 3 role, păstrând în același timp simplitatea care le caracterizează și care atrage jucătorii care iubesc acest tip de sloturi. Acest tip de slot clasic are patru role și păstrează estetica și simplitatea jocurilor tradiționale. Cu toate acestea, având patru role în loc de trei, acest tip de slot oferă mai multe combinații posibile și o varietate mai mare de premii.

Vei observa, de asemenea, că, în timp ce majoritatea sloturilor cu 3 role au doar 5 linii de plată, sloturile cu 4 role creează scena perfectă pentru jocuri mai complexe. În această secțiune vei găsi așadar sloturi cu 10, 15 sau chiar 20 de linii de plată și, în consecință, sloturi care oferă mult mai multe posibilități de a lua acasă un premiu fabulos.

Sloturi clasice și video sloturi cu bonus de acumulare

Sloturi care pot fi fie de tip clasic, fie de tip video, și oferă caracteristici bonus care permit jucătorilor să adune puncte sau premii pe măsură ce joacă. Aceste premii pot fi apoi folosite pentru a accesa bonusuri suplimentare sau pentru a îmbunătăți experiența de joc.

Aceste tipuri de jocuri sunt unele dintre cele mai avantajoase tipuri de jocuri. Bonusul de acumulare este un aspect interesant care te va ajuta să ai câștiguri pe termen lung atunci când vine vorba de sloturi online.

Sloturi video cu mai multe linii

Aceste sloturi video moderne vin cu mai multe linii de plată și opțiuni de pariere, permițând jucătorilor să plaseze pariuri pe mai multe linii simultan și să activeze caracteristici bonus complexe.

Odată cu progresul tehnologiei, au fost introduse multe sloturi cu mai multe linii , care sunt acum apreciate pe scară largă. De fapt, aparatele de slot cu mai multe linii au devenit cea mai populară formă de sloturi pentru a juca astăzi, deoarece oferă jucătorului oportunitatea de a-și crește șansele de câștig prin activarea tuturor liniilor de plată disponibile. De exemplu, jocul Vikings go to Hell este unul dintre jocurile care are 25 de linii de plată.

Concluzie

Sloturile online moderne oferă simboluri și pictograme diferite, sute de moduri diferite de a câștiga, susținute de diverse caracteristici bonus. De îndată ce te familiarizezi cu regulile fiecărui tip de joc, ești pregătit să joci orice joc de slot care îți atrage atenția. Indiferent de preferințele tale poți alege jocul care ți se potrivește cel mai bine și care crezi că îți va aduce cele mai ridicate câștiguri. Nu uita să joci responsabil!

Write A Comment