Noul model de telefon Honor 90 Lite, care face parte din seria Honor 90 și este pregătit să fie lansat global pe 6 iulie. Acest telefon vine cu unele upgrade-uri semnificative față de modelele anterioare.

Honor 90 Lite este echipat cu chipset-ul Dimensity 6020, având la dispoziție 8 GB de memorie RAM și un spațiu de stocare de 256 GB. Aceasta reprezintă o îmbunătățire considerabilă în comparație cu modelul Honor 70 Lite, care avea jumătate din capacitatea de stocare.

Dacă dorești, poți adăuga încă 5 GB de memorie virtuală, astfel ajungându-se la un total de 13 GB.

Un alt upgrade important al acestui telefon se referă la display-ul său, care a crescut la dimensiunea de 6,7 inch și oferă acum rezoluție FHD+ (față de HD+ în cazul versiunii anterioare) și o rată de reîmprospătare a imaginii de 90Hz (comparativ cu 60Hz înainte). O cameră foto pentru selfie-uri este amplasată într-un orificiu în ecran și are o rezoluție de 16 MP.

Camerele principale, acestea au suferit și ele îmbunătățiri semnificative la Honor 90 Lite.

Modulul principal are un senzor foto cu rezoluție de 100 MP și o lentilă f/1.9. Cu toate acestea, nu se compară cu senzorul de 200 MP de pe modelul Honor 90, dar oferă o rezoluție dublă față de camera de pe Honor 70 Lite. De asemenea, noul model este echipat și cu o cameră ultra-wide de 5 MP. Înregistrarea video este din păcate limitată la calitatea Full HD (1080p).

Telefonul a pierdut puțină capacitate a bateriei în favoarea încărcării mai rapide și vine acum cu o baterie de 4.500mAh care poate ajunge la încărcare de 55% în jumătate de oră, dacă utilizezi un încărcător compatibil Honor SuperCharger de 35W. Noul model este mai ușor și mult mai subțire, având o greutate de 179g și o grosime de numai 7.48 mm.

Portul USB-C (2.0) reprezintă singura conexiune prin cablu disponibilă pe acest telefon și poate fi folosit și pentru conectarea căștilor (cu ajutorul unui adaptor).

Telefonul dispune atât de certificările Hi-Res Audio, cât și Hi-Res Audio Wireless. Un cititor de amprente este integrat pe latura laterală a dispozitivului.

Honor 90 Lite este deja disponibil în mai multe țări europene. În Regatul Unit are un preț recomandat pentru vânzare (MSRP) de £300, dar în prezent este disponibil la suma de £250 și poți alege să primești gratuit fie o brățară inteligentă Honor Band 7, fie căști wireless Honor Earbuds X5 (având o valoare de £50 și, respectiv, £40).

În Franța, prețul este de €300 și vine cu un cupon în valoare de €50 și căști Earbuds X5 gratuite.

În Germania, telefonul costă tot €300, dar cuponul oferit reprezintă o reducere de doar 5% (totuși primești în continuare căștile gratuit).

Write A Comment