De la sanctuare antice la zgârie-nori moderni, Tokyo are ceva pentru toată lumea. Iată 8 dintre cele mai frumoase locuri de vizitat din Tokyo – perfecte pentru o excursie de o zi sau pentru un refugiu de weekend.

Orașul este cunoscut și pentru multitudinea de magazine care oferă de la produse de înaltă calitate la produse mai ieftine. Unele dintre cele mai bine cotate magazine sunt Ginza, un centru comercial de lux, și Shibuya, un hub al modăi.

De asemenea, Tokyo oferă o gamă largă de restaurante, de la restaurante de lux la restaurante tradiționale japoneze. Fiecare dintre acestea se bucură de o mare popularitate în rândul vizitatorilor orașului.

  1. Sanctuarul Meiji: Situat în inima orașului Tokyo, Sanctuarul Meiji este una dintre cele mai populare atracții turistice din oraș. Este dedicat împăratului Meiji, care a domnit între 1867 și 1912, și soției sale, împărăteasa Shōken. Sanctuarul dispune de un parc și o pădure mare, cu o varietate de sanctuare și temple mai mici pe teritoriul său. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de ceremonii tradiționale de ceai, închirieri de kimono și multe altele.
  2. Templul Senso-ji: Situat în districtul Asakusa din Tokyo, templul Senso-ji este cel mai vechi templu din oraș. Construit în 645, templul este dedicat bodhisattva Kannon, zeița milei. Vizitatorii templului pot explora numeroasele sale altare și grădini, precum și o pagoda cu cinci etaje. Templul Senso-ji găzduiește, de asemenea, faimoasa stradă comercială Nakamise, unde vizitatorii pot cumpăra produse tradiționale japoneze.
  3. Tokyo Sky Tree: Tokyo Sky Tree este cel mai înalt turn din lume, având o înălțime de 634 de metri. Turnul dispune de două punți de observare, dintre care cea mai înaltă se află la 350 de metri. De la observator, vizitatorii se pot bucura de priveliști uimitoare asupra orașului Tokyo și nu numai. Sky Tree oferă, de asemenea, o varietate de restaurante, magazine și alte atracții.
  4. Tokyo Tower: Cu o înălțime de 333 de metri, Tokyo Tower este a doua cea mai înaltă structură din Tokyo. Construit în 1958, a fost inspirat de Turnul Eiffel din Paris. Vizitatorii turnului pot admira priveliștea orașului de la Observatorul principal sau pot explora zona Foot Town de la baza turnului.
  5. Palatul Imperial: Situat în inima orașului Tokyo, Palatul Imperial este reședința împăratului Japoniei. Vizitatorii pot explora terenurile palatului, inclusiv Grădina de Est și Grădina Fukiage. Palatul găzduiește, de asemenea, Muzeul Național de Artă, care prezintă o varietate de expoziții și evenimente.
  6. Parcul Ueno: Situat în inima orașului Tokyo, Parcul Ueno este unul dintre cele mai mari parcuri din oraș. Acesta găzduiește o varietate de atracții, inclusiv Muzeul Național din Tokyo și Grădina Zoologică Ueno. De asemenea, include o varietate de sanctuare și temple, precum și un lac și o serie de muzee.
  7. Grădina Națională Shinjuku Gyoen: Situată în Shinjuku, Grădina Națională Shinjuku Gyoen este unul dintre cele mai frumoase parcuri din Tokyo. Acesta prezintă o varietate de grădini, inclusiv o grădină japoneză, o grădină engleză și o grădină franceză. Vizitatorii pot explora, de asemenea, o varietate de floră, inclusiv cireși și pruni, precum și o varietate de păsări.
  8. Tokyo Disney Resort: Situat în Chiba, Tokyo Disney Resort este unul dintre cele mai populare parcuri tematice din lume. Vizitatorii pot explora o varietate de atracții, inclusiv castelul iconic Cinderella și zona Tomorrowland. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de o varietate de atracții,

Aceste 8 locuri frumoase sunt doar câteva dintre numeroasele atracții din Tokyo. Indiferent de ce fel de călător ești, Tokyo are ceva de care se poate bucura toată lumea. Fie că sunteți în căutarea unei excursii de o zi sau a unui refugiu de weekend, Tokyo are ceva pentru dumneavoastră.

Mai multe detalii aici.

Write A Comment