Foarte multe dintre absorbantele convenționale conțin înălbitori, parfumuri cu alergeni, fibre sintetice și plastic. Mai grav este că, în cele mai multe dintre cazuri, aceste ingrediente nici măcar nu sunt trecute pe etichetă.

Așa că, dacă vrei să folosești produse menstruale în care poți avea încredere absolută că nu te vor dezamăgi în cele mai nepotrivite situații, alege doar absorbante si tampoane bumbac organic, cum sunt cele de la Enroush.

Absorbante din ingrediente 100% organice

Tu știi ce ingrediente sunt sigure pentru corpul tău? Este o întrebare la care multe femei nici nu se gândesc când își aleg produsele menstruale. Dar știai că NU orice ingredient din compoziția absorbantelor pe care le folosești este sigur pentru zona ta intimă?

Ingredientele naturale, cum e bumbacul 100% organic, sunt întotdeauna într-o armonie mai strânsă cu corpul tău decât substanțele sintetice și orice este produs în laborator. Mama Natură ne pune la dispoziție tot ce ne trebuie să avem grijă de corpul nostru la menstruație în mod natural, și tocmai de aceea pielea ta o să prefere întotdeauna produse organice, din ingrediente 100% pure și naturale.

Enroush este un brand românesc de produse de îngrijire menstruală organică, și toate absorbantele lor conțin doar bumbac 100% organic certificat GOTS. Sunt făcute de femei pentru femei pentru a fi purtate cu toată încrederea, iar asta se vede încă de pe ambalaj, unde găsești o etichetă curată ce numește cu transparență singurele ingrediente folosite: bumbac 100% organic în stratul superior, fibre naturale în stratul inferior.

Folosește absorbantele organice potrivite fluxului tău menstrual

Bineînțeles, gradul de absorbție al absorbantelor contează pentru protecția împotriva petelor. Absorbantele organice Enroush au un design body-fit ce se adaptează formei corpului să capteze perfect sângele menstrual, iar bumbacul organic și fibrele naturale sunt super absorbante astfel încât să uiți de scurgeri accidentale.

Cu toate acestea, rămân extrem de subțiri (doar 2.5 mm) ca să-ți asigure confort și discreție în fiecare moment.

Recomandări despre cum să folosești absorbantele organice

Normale: când fluxul tău menstrual este normal

Super: pentru zilele cu sângerări abundente

De noapte: pe timpul nopții, pentru că sunt mai lungi și au un grad superior de absorbție ca să-ți asigure un somn liniștit și protecție pe toată durata nopții

Zilnice: pentru scurgerile ușoare intermenstruale sau în ultimele zile de menstruație, când poate să apară o secretie maronie. Nu te panica, culoarea maronie e data pur și simplu de sângele care a fost eliminat mai târziu. Pentru că sunt subțiri, ele pot fi folosite pentru uz zilnic, având în continuare super putere de absorbție.

Folosind produse organice, în care poți avea încredere deplină, vei reuși să îți menții o igienă intimă corectă.

Write A Comment